Cykloservisy, opravy jízdních kol – Olomoucký kraj

Potřebujete opravit jízdní kolo nebo elektrokolo? Zakoupili jste si nové kolo na e-shopu a potřebujete ho seřídit? Nebo se vám blíží datum pravidelné údržby? Na nic nečekejte a objednejte se do svého cykloservisu. Přehled cykloservisů v lokalitě Olomoucký kraj.

1–10 firem z 33 nalezených Filtry

1Koblížek Petr - kola

4.7
★★★★★
★★★★★
(61)
Komenského 1604/1, Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Prodej kvalitních jízdních kol, opravna-cykloservis. Dále nabízíme sportovní potřeby, oblečení, výživu, náhradní díly. Možnost prodeje i na splátky.

2Kohoutek Radek - Jízdní kola a elektrokola

Nám. Př. Otakara 753, Litovel
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Jízdní kola a cyklistické potřeby. Cykloservis.

3Horák Filip - SAPA BIKE2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Jasínkova 829/4, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

SAPA BIKE má dvě specializované maloobchodní prodejny s cyklistickým sortimentem. Naleznete zde všechny druhy kol: silniční, horská, krosová, trekkingová, dětská a městská včetně elektrokol. Nabízí cykloservis s předností koupených kol v prodejně a garanční prohlídku a seřízení po ujetí 100 až 200…

4RESINPA GWR s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Komenského 42, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Společnost RESINPA GWR s.r.o. nabízí služby v oblasti půjčení a prodeje elektrokol, elektrických skútrů, cyklistického termoprádla a doplňků. Pro zakoupené zboží firma nabízí záruční i pozáruční servis.

5Hrabovský Jiří - JURA bicykl

3.3
★★★★★
★★★★★
(16)
Budovatelů 172/5, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Prodáváme a servisujeme jízdní kol různých typů a značek. Prodáváme náhradní díly ke kolům i cyklistické doplňky. Naleznete u nás také spoustu doplňků, souvisejicích s cyklistikou, opravami kol a cykloturistikou, jako jsou například tretry, přilby, celosezonní oblečení, spotřební náhradní díly, a…

6Kvapil Petr - KVAPET

Pionýrů , Mohelnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízím prodej jízdních kol a stejně tak i jejich servis.

7BikeSport Mohelnice

4.8
★★★★★
★★★★★
(27)
Lékárnická 1375/17 , Mohelnice
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Naše firma BikeSport nabízí jízdní kola v Mohelnici v okresu Šumperk.

8Mystic bike

4.7
★★★★★
★★★★★
(52)
Plumlovská 456/32, Prostějov
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Specializovaná prodejna jízdních kol značek GT bicycles, MERIDA, Focus, Apache a Apache elektrokola. Provádíme kompletní cykloservis a přestavby kol. V našem sortimentu najdete doplňky značek Uvex, Maxxis, Schwalbe, Lake, Shimano, Endura, Osprey atd. Nákup na splátky, zákaznické karty, e-shop.

9Mnich Martin- Mystic bike

4.7
★★★★★
★★★★★
(52)
Plumlovská 456/32 , Prostějov
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Prodáváme jízdní kola značek GT bicycles, MERIDA, Focus, Apache a Apache elektrokola. Provádíme kompletní cykloservis a přestavby kol.

10Bajkazyl

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vídeňská 675/5, Olomouc Bezdlužná

Bajkazyl, se sídlem Vídeňská 675/5, 779 00, Olomouc, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…


Cykloservisy, opravy jízdních kol – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cykloservisy, opravy jízdních kol v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Mezi cykloservisy je velká konkurence, jelikož se jich na trhu pohybuje hodně. Některé cykloservisy se proto snaží odlišit od své konkurence tím, že vymýšlejí pro své zákazníky nové a nadstandardní služby. 

Potřebuje vaše kolo servis, ale vy nemáte čas ho dovézt do servisu? To už dnes není žádný problém. Některé cykloservisy totiž nabízejí služby vyzvednutí kola u vás doma. Po předchozí telefonické dohodě si pro kolo přijedou, odhadnou cenu opravy a ve stanoveném termínu vám opravené kolo opět dovezou. 

Další takovou nadstandardní službou je mobilní cykloservis. Funguje tak, že si ho zavoláte a on za vámi dojede kamkoliv. Představte si situaci, že jste někde na cyklovýletě, praskne vám duše a vy si ji nemáte jak opravit. Ve vaší blízkosti se žádný cykloservis nenachází. A co teď? Zavoláte cykloservis, který za vámi přijede se svým nářadím a kolo vám na místě opraví. V případě závažnější poruchy si kolo odveze do svého servisu a po opravě vám ho zase doveze zpátky. 

Rozbilo se vám kolo o víkendu a vy nechcete čekat na objednání do servisu až na pondělí? To už dnes taky nemusíte. Stačí si najít servis, který přijímá objednávky i o víkendu, zavolat a objednat se. Ihned budete vědět, kdy bude vaše kolo opět provozu schopné.