Cykloservisy, opravy jízdních kol – Morava

Potřebujete opravit jízdní kolo nebo elektrokolo? Zakoupili jste si nové kolo na e-shopu a potřebujete ho seřídit? Nebo se vám blíží datum pravidelné údržby? Na nic nečekejte a objednejte se do svého cykloservisu. Přehled cykloservisů v lokalitě Morava.

1–10 firem z 160 nalezených Filtry

1CORA Bohemia, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(9)
Velká nad Veličkou…, Velká nad Veličkou
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se dodávkami kvalitních pneumateriálů více jak 20 let. Dodáváme pneumatiky, duše do pneumatik, opravné materiály pro duše a pláště, kolové šrouby, velomateriál, nářadí pro autodílny a pneuservisy a mnoho dalšího.

2Pošík Ladislav - jízdní kola

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
Podolská 88, Hradec nad Moravicí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol, horských kol, elektrokol i silničních kol, koloběžek a elektrokoloběžek především značek Author, Scott a CTM včetně cyklistického příslušenství. Nabízíme celou řadu sortimentu a cyklistických potřeb, přileb a sportovního oblečení značek CRAFT,…

3ProCad, spol. s r.o.

3.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Hudcova 532/78b, Brno-Medlánky
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej softwaru v oblasti půjčování aut a účetnictví. Poskytování hardwaru. Tvorba www stránek, správa počítačových sítí.

4Palásek Ivan - PalaSPORT1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Luční 240, Blažkovice Bezdlužná

Prodejna i e-shop zaměřený na prodej jízdních kol a potřeb pro cyklisty. PalaSPORT nabízí svým zákazníkům špičkové služby a kvalitní produkty. Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol a příslušenství.

5MERIDA CZECH, s.r.o. - Cyklo Point4 pobočky

3.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Brněnská 1739/121, Šlapanice

Cyklo Point je síť specializovaných cyklo prodejen po celé České republice. Našim cílem je pro zákazníka udělat nákup co nejjednodušším a zároveň příjemným zážitkem. Provozovatelem sítě Cyklo Point je společnost Merida Czech.

6Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

7Sedlák Petr - BICYKLE SERVIS

3.3
★★★★★
★★★★★
(17)
Lidická 30/2989, Břeclav
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jízdní kola, značkový servis jízdních kol, příslušenství. Elektrokola, elektroskůtry, prodej značkový servis. Máme široký sortiment zboží skladem. Neváhejte nás kontaktovat.

8CORTIS, s.r.o.

Masarykova 655/19, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem elektrokol. Ty si u nás můžete vyzkoušet popřípadě zapůjčit. Všechna elektrokola také servisujeme.

9SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

10Hladiš Lubomír - Cyklosport

3.9
★★★★★
★★★★★
(11)
Komenského 702, Nivnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka prodeje všech druhů jízdních kol včetně záručního a pozáručního servisu. Dále prodej komponentů pro horská a silniční kola či prodej a montáž doplňků a náhradních dílů na všechny druhy jízdních kol. Zaměřujeme se i na prodej rotopedů a fitness zařízení.


Cykloservisy, opravy jízdních kol – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cykloservisy, opravy jízdních kol v lokalitě Morava – detailní popis

Mezi cykloservisy je velká konkurence, jelikož se jich na trhu pohybuje hodně. Některé cykloservisy se proto snaží odlišit od své konkurence tím, že vymýšlejí pro své zákazníky nové a nadstandardní služby. 

Potřebuje vaše kolo servis, ale vy nemáte čas ho dovézt do servisu? To už dnes není žádný problém. Některé cykloservisy totiž nabízejí služby vyzvednutí kola u vás doma. Po předchozí telefonické dohodě si pro kolo přijedou, odhadnou cenu opravy a ve stanoveném termínu vám opravené kolo opět dovezou. 

Další takovou nadstandardní službou je mobilní cykloservis. Funguje tak, že si ho zavoláte a on za vámi dojede kamkoliv. Představte si situaci, že jste někde na cyklovýletě, praskne vám duše a vy si ji nemáte jak opravit. Ve vaší blízkosti se žádný cykloservis nenachází. A co teď? Zavoláte cykloservis, který za vámi přijede se svým nářadím a kolo vám na místě opraví. V případě závažnější poruchy si kolo odveze do svého servisu a po opravě vám ho zase doveze zpátky. 

Rozbilo se vám kolo o víkendu a vy nechcete čekat na objednání do servisu až na pondělí? To už dnes taky nemusíte. Stačí si najít servis, který přijímá objednávky i o víkendu, zavolat a objednat se. Ihned budete vědět, kdy bude vaše kolo opět provozu schopné.