Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – Morava

Ať už jste začátečník, nebo zkušený cyklista, správné vybavení je nezbytné pro vaše pohodlí a bezpečnost při jízdě na kole. Při výběru berte v úvahu styl vaší jízdy a podmínky, ve kterých se chystáte jezdit. Prodejci cyklo potřeb v lokalitě Morava.

1–10 firem z 413 nalezených Filtry

1Pošík Ladislav - jízdní kola

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
Podolská 88, Hradec nad Moravicí
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol, horských kol, elektrokol i silničních kol, koloběžek a elektrokoloběžek především značek Author, Scott a CTM včetně cyklistického příslušenství. Nabízíme celou řadu sortimentu a cyklistických potřeb, přileb a sportovního oblečení značek CRAFT,…

2EUROLAMP s.r.o. - Osvětlovací technika2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(10)
Topolova 1418, Slavkov u Brna Bezdlužná

Od svého vzniku v roce 1998 se společnost EUROLAMP s.r.o. zabývá přenosnou osvětlovací technikou. Od počátku se specializuje na vývoj, výrobu a prodej ručních svítilen, přenosné osvětlovací techniky a bezpečnostního vybavení pro policejní a armádní složky, pro hasičské a záchranné sbory, pro…

3Hrubý Zdeněk - HC Compact

Drobného 558/45a, Brno
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme fitness trenažéry KETTLER a sportovní potřeby.

4VIPA Brno, s.r.o.

Rybkova 948/23, Brno Bezdlužná

Velkoobchodní prodej sportovního vybavení. Specializujeme se na jízdní kola a zimní sporty.

5SÝKORA sportswear s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
Blučina 627, Blučina
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Naše firma se zabývá převážně výrobou cyklistického oblečení (cyklodresy,kraťasy,bundy apod.), dále pak cyklistických doplňků (návleky, čepičky a různé jiné doplňkové oblečení). S více jak 20-ti letou tradicí a zkušenostmi jsme se výrobou tohoto sortimentu zařadili mezi přední české výrobce…

6ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

7TECHSPORT, s.r.o.

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Palackého třída 483…, Brno

Vyrábíme horská a trekingová kola.

8Biky.cz

3.8
★★★★★
★★★★★
(1)
Dusíkova 824/5, Brno

Internetový prodej silničních, městských, dětských i MTB kol a koloběžek. Dále nabízíme brzdy, řidítka, gripy, vidlice, ráfky, špice, čepy, kliky, pedály či řetězy. Najdete u nás i cyklistické oblečení, boty a dresy, batohy, přilby, chrániče, computery či osvětlení.

9Navrátil Team s.r.o.

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Brněnská 27 c, Vyškov-Předměstí

Na evropském trhu se sportovním oblečením se pohybujeme už více než 15 let a naší hlavní náplní je výroba kvalitních sportovních dresů a sportovního oblečení. Vyrábíme hokejové dresy, fotbalové dresy, florbalové dresy, cyklistické dresy, dresy pro paintball, americký fotbal a další sporty. Dresy…

10Kovačičín Jiří, Ing. - e-shop sportovní potřeby3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(9)
Valchařská 24/36, Brno-Husovice Bezdlužná

Internetový prodej sportovních potřeb pro různé sporty (brusle a cyklistické potřeby).


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení v lokalitě Morava – detailní popis

Cyklistika je nejenom skvělým způsobem dopravy, ale také oblíbeným sportem a formou rekreace. Správné cyklo vybavení je základem pohodlné a bezpečné jízdy na kole. Výběr správného kola, nošení jízdní helmy, použití světel a nošení cyklistického oblečení je důležité pro zajištění vašeho komfortu a bezpečnosti.

Základní cyklistické potřeby, které by měl mít každý cyklista

Jízdní kolo

Hlavní potřebou každého cyklisty je samotné jízdní kolo. Existuje mnoho různých typů kol, ať už se jedná o horská kola, silniční kola, trekingová kola nebo jiné specializované varianty. Je důležité vybrat si kolo, které odpovídá vašemu stylu jízdy, vašim potřebám a terénu, kde budete jezdit. 

Jízdní helma

Jízda na kole by měla vždy zahrnovat nošení kvalitní jízdní helmy. Helma je nepostradatelnou ochranou hlavy před možnými úrazy. Vybírejte takovou helmu, která splňuje bezpečnostní normy a která vám skutečně padne. Správně nasazená helma by měla pevně a pohodlně sedět na hlavě, pokrývat čelo a chránit spánky a týlní část hlavy.

Světla

Pro bezpečnou jízdu na kole je důležité mít vhodná světla. Přední světlo vám umožní vidět před sebe a být viděn ostatními účastníky silničního provozu, zejména za zhoršených světelných podmínek nebo v noci. Zadní červené světlo zvyšuje vaši viditelnost pro řidiče automobilů a další cyklisty. Můžete také zvážit použití odrazových prvků na kole, které zlepšují viditelnost ze stran.

Cyklistické oblečení a obuv 

Při jízdě na kole je důležité mít pohodlné cyklistické oblečení, které je vyrobené z prodyšného materiálu a přizpůsobuje se tělesným pohybům při jízdě na kole. Cyklistický dres s polstrovanými sedáky zvyšuje pohodlí při delších výletech. Dále je důležité mít vhodnou obuv, která poskytuje dostatečnou oporu noze a přenáší sílu na pedály. Cyklistické boty s tuhou podrážkou umožňují efektivnější šlapání a přenos energie.

Cyklistická brašna a cyklistický batoh

Pro uložení věcí, které si s sebou při jízdě na kole berete, je vhodné mít cyklistickou brašnu nebo batoh. Cyklistická brašna se připevňuje na nosič nebo ráfek kola a umožňuje snadný přístup k věcem. Cyklistické batohy jsou většinou batohy menších rozměrů, které vynikají svou lehkostí a zároveň odolností. Nepřekážejí jízdě na kole.