Grily na dřevěné uhlí – Prostějov
Jste milovníkem grilování? Chcete si užít skvělou chuť a vůni pokrmů připravených na otevřeném ohni? Pak je pro vás ideální volbou gril na dřevěné uhlí, který nabízí jednoduchý a tradiční způsob grilování. Prodej grilů na dřevěné uhlí v lokalitě Prostějov.
1Řehulka, s.r.o.
Vyrábíme stolové sporáky, kachlové sporáky Tischherde, Kuchenherde, kachláky, sporákové kování, sklodvířka, litinová dvířka, pečící trouby, plotnové rámy, plotny, udírny, grily. Dále dodáváme kovové díly na kachlové sporáky, kachlová kamna, letní kuchyně.
2Zásilkový obchod Orion, obchod pro domácnost72 poboček
Firma zabývající se prodejem kuchyňského vybavení, zahradní dekorací, potřeb pro domácnost a dárky pro ženy, muže i děti. Nabídka potřeb pro stolování, sedaček a elektrických spotřebičů. Prodej grilů a grilovacích potřeb.
3WERCO spol. s r.o. (pobočka Držovice)28 poboček
Český dodavatel zahradní techniky. Nabídka zahrnuje pily, křovinořezy, sekačky, závlahové systémy, grily, zahradní nábytek a mnohé další. Široká síť prodejen.
Grily na dřevěné uhlí – další kategorie
Firmy v dalších lokalitách
Obce v lokalitě Prostějov
Grily na dřevěné uhlí v lokalitě Prostějov – detailní popis
Grily na dřevěné uhlí jsou oblíbeným způsobem přípravy jídel na otevřeném ohni. Fungují tak, že se do nádoby s roštem vloží dřevěné uhlí a zapálí se. Dřevěné uhlí žhne a vytváří teplo a kouř, které dodávají pokrmům charakteristickou chuť a vůni. Grily na dřevěné uhlí se používají zejména pro grilování masa, ryb, zeleniny nebo sýra.
Výhody grilů na dřevěné uhlí
- Vysoká teplota – grily na dřevěné uhlí dosahují vyšších teplot než grily na plyn nebo grily na elektriku. Umožňují tak rychlejší a křupavější grilování.
- Přirozená chuť – grily na dřevěné uhlí dodávají jídlům přirozenou chuť a vůni dřeva, kterou nelze napodobit jinými zdroji tepla.
- Nízké náklady – grily na dřevěné uhlí jsou obvykle levnější variantou než grily na plyn nebo elektriku. Oproti těmto grilům vyžadují také méně údržby.
Nevýhody grilů na dřevěné uhlí
- Dlouhé předehřívání – grily na dřevěné uhlí potřebují alespoň 20 až 30 minut, než se dostatečně rozpálí a jsou připraveny k přípravě pokrmů.
- Obtížná regulace teploty – součástí grilů na dřevěné uhlí není termostat ani knoflíky pro nastavení teploty. Na gril je tedy třeba ručně přidávat nebo ubírat uhlí a měnit polohu roštu.
- Kouř a popel – grily na dřevěné uhlí produkují hodně kouře a popela, které mohou být nepříjemné pro oči a dýchací cesty. Zároveň také znečišťují životní prostředí.