siwo - trade s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Čejč 327, 696 14 Čejč Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se na prodej dřeva ze sibiřského modřínu. Nabízíme vám terasové desky, obkladové palubky, podkladové hranoly a mnohem více. Dřevo ze sibiřského modřínu je velmi kvalitní, odolné a trvanlivé dřevo. Je vhodné na terasy, ploty a obklady. Nabízíme vám i možnost realizace teras.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
08714142 ARES
DIČ CZ08714142
Vznik 2019
Mobily 773 652 063
Sociální sítě facebook.com
Radoslav Linner (majitel)
  • prodej dřeva, trvanlivé dřevo, dřevo ze sibiřského modřínu, terasy, ploty, obklady, obkladové palubky, palubky, palubky interiérové, palubky exteriérové, terasové desky, terasové desky hladké, terasové desky s drážkou, terasové desky ze sibiřského modřínu, terasové desky ze severského smrku, podkladové hranoly, realizace teras, terasy
  • Nabízíme vám kvalitní, odolné a trvanlivé dřevěné desky ze sibiřského modřínu. Nově máme v nabídce i profily ze severského smrku a podkladové hranoly ze severského smrku. 

    V našem sortimentu naleznete obkladové palubky interiérové i exteriérové ze severského smrku, terasové desky hladké ze severského smrku, terasové desky s drážkou hrubé/jemné ze sibiřského modřínu a terasové desky hladké ze sibiřského modřínu. 

    Součástí našich služeb jsou realizace teras.