VYBAVENÍ ŠKOL s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Jaselská 2942/31, 746 01 Opava Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se na prodej vybavení škol. U nás zakoupíte školní nábytek – školní lavice, školní židle, katedry, dále interaktivní tabule, učební pomůcky a mnoho dalšího. Prodáváme i vybavení do odborných učeben, šaten a jídelen.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
04514394 ARES
DIČ CZ04514394
Vznik 2015
Telefony 595 172 820
Mobily 734 310 090
Sociální sítě facebook.com , twitter.com
Zuzana Vaníčková (jednatel)
  • vybavení škol, vybavení pro školy, školní vybavení, školní nábytek, nábytek, sedací nábytek, vybavení učeben, prodej vybavení učeben, školní lavice, lavice, školní židle, židle, tabule, interaktivní tabule, interaktivní mapy, mapy, nástěnky, odborné učebny, vybavení do odborných učeben, stojany na sušení výkresů, pojízdné stojany, kancelářský nábytek, kancelářské stoly, kancelářské židle, kovový nábytek, šatní skříně, zahradní nábytek, dětský nábytek, postýlky, učební pomůcky, reflexní prvky, venkovní vybavení, městský mobiliář, venkovní lavičky, stojany na kola, vybavení jídelen, vybavení restaurací
  • Provozujeme internetový obchod se školním, dětským a kancelářským vybavením. V našem sortimentu naleznete širokou škálu nábytku a dalšího vybavení do mateřských, základních, středních i vysokých škol a dalších vzdělávacích zařízení, kanceláří, společenských a technických prostor atd.

    Školy vybavujeme školními lavicemi a židlemi, interaktivními tabulemi a učebními pomůckami. Nabízíme i vybavení do odborných učeben. 

    Součástí našeho sortimentu je také vybavení do školních jídelen a šatních prostorů.