Veselý Miroslav - manipulační technika

4.8
★★★★★
★★★★★
(13)
Lipová alej 2a, 695 01 Hodonín Ověřená firma

Jsme odborníci na vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku. Zabýváme se prodejem, servisem a pronájmem vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků značek Desta, Toyota, Balkancar a dalších. Specializujeme se na hydrauliku – výrobu hydraulických hadic na míru.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
12 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
61744794 ARES
DIČ CZ7311084308
Vznik 1995
  • manipulační technika, servis manipulační techniky, odkup starší manipulační techniky, technické kontroly všech typu vozíků, vzv, vysokozdvižný vozík, vysokozdvižné vozíky, vozíky, vysokozdvižné vozíky Desta, pronájem manipulační techniky, servis vzv, servis vysokozdvižných vozíků, bazar vysokozdvižných vozíků, prodej vysokozdvižných vozíků, hydraulika, hydraulické hadice na míru, vysokozdvižné vozíky Toyota, vysokozdvižné vozíky Hyundai, odtahová služba, výroba hydraulických hadic, vysokozdvižné vozíky Balkancar, vysokozdvižné vozíky bazar, zámečnictví
  • Hlavní činností naší firmy je prodej, servis a pronájem vysokozdižných vozíků. Prodáváme nové vysokozdvižné vozíky značek Desta, Toyota, Balkancar, Hyundai, Capstan, Baoli. V našem bazaru prodáváme i použité vysokozdvižné vozíky značek Desta, Balcancar, Jungheinrich, Hyster a dalších. 

    Poskytujeme záruční a pozáruční servis vozíků značek Desta, Balkancar, Toyota, Hyster, Caterpillar, Linde, Yale, Baoli a dalších. 

    Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem vysokozdvižných vozíků. Vykupujeme použité vysokozdvižné vozíky.