Dendera a.s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(14)
Němčice 93, 679 51 Němčice u Boskovic Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se strojírenskou výrobou. Naší specializací je zpracování plechů a profilů a výroba svařovaných soustav. Provádíme řezání laserem, CNC ohýbání, svařování a další činnosti. Dále dodáváme patentované regálové systémy a kontejnery pro skladování. Poskytujeme komplexní logistická řešení skladování materiálů.

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
13 Google recenzí
1.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
26922371 ARES
DIČ CZ26922371
Vznik 2004
Telefony 545 227 769
Sociální sítě facebook.com , instagram.com , youtube.com
Ing. Petr Zatloukal (ředitel společnosti)
Lenka Zatloukalová (vedoucí ekonomického úseku)
Barbora Bodhárová
Markéta Machová
  • Dendera, řezání laserem, laserové výpalky, CNC ohýbání, svařování, ohraňování, kovovýroba, strojírenská výroba, zpracování plechu, díly z plechů, díly z profilů, výroba závitů, vrtání, vrtání otvorů, vystružování otvorů, vystružování, svařování plechových komponentů, svařování profilových komponentů, soustružení, frézování, zinkování, soustružení jednodušších dílů, frézování jednodušších dílů, svařování konstrukčních dílů, svařování konstrukčních sestav, mechanické obrábění, výroba jednoduchých dílů, výroba svařovaných sestav, svařence, omílání, omílání dílů, lakování, speciální povrchové úpravy, inovativní regály, patentované regály, inovativní patentované regály
  • Specializujeme se na komplexní dodávky výrobků z plechů, profilů a svařovaných sestav. Nabízíme vám kusovou až středně sériovou výrobu.

    Provádíme řezání laserem, odjehlování, řezání profilů laserem, řezání profilů strojní pilou, CNC ohýbání, zakružování, zámečnické práce, svařování, broušení, obrábění a povrchové úpravy.

    Dále se specializujeme na dodávky patentovaných regálových systémů pro skladování plechů, profilů a palet a kontejnery pro skladování nejen třískového odpadu z obrábění. 

    Kontaktujte nás! Na trhu působíme již 19 let a každoročně zhotovíme 1 000 000 kusů výrobků.