AGREGA, a.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(131)
Polní 46, 789 61 Bludov Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem a autorizovaným servisem vozů Peugeot a Citroën. Provozujeme také autorizovaný servis Bosch pro vozidla všech značek. Mezi naše další služby patří opravy autoagregátů. Kontaktujte nás!

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
131 Google recenzí
47673443 ARES
DIČ CZ47673443
Vznik 1993
Weby agrega.cz
Mobily 733 554 596
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Ing. Pavlík Tomáš (ředitel)
Jan Adámek (vedoucí)
Miroslav Hél (vedoucí)
František Patsch (servis Peugeot)
Pavel Soural (servis Citroen)
  • autoagregáty, agregáty, automobilové agregáty, opravy autoagregátů, opravy agregátů, opravna autoagregátů, opravna agregátů, autorizovaný servis Bosch, autorizovaný servis vozů Citroen, servis Citroen, autorizovaný servis vozů Peugeot, servis Peugeot, autosalony, autobazary, ojeté vozy, prodej ojetých vozů, prodej ojetých aut, Bosch service, Bosch car service, prodej vozů Peugeot, prodej Peugeot, prodej vozů Citroen, prodej Citroen, autoservisy, servis aut, STK, emise, příprava na STK, Peugeot, Citroën, práce, poptávka práce, práce automechanik, práce technik, opravna alternátorů, opravna startérů, opravna vstřikovacích čerpadel, opravy alternátorů, opravy startérů, opravy vstřikovacích čerpadel
  • Prodáváme prověřené ojeté vozy skupiny STELLANTIS – Peugeot, Citroën, Opel, DS…

    Poskytujeme autorizovaný servis vozidel Peugeot a Citroën a značkový BOSCH Car Service pro vozidla všech značek. Postaráme se o kompletní údržbu a servis osobních i užitkových vozidel. 

    Dále se specializujeme na opravy automobilových agregátů. V AGREGA jsme největší opravna alternátorů, startérů a vstřikovacích čerpadel v České i Slovenské republice.

    Generální opravy autoagregátů, které byly vyrobeny v České republice, provádíme výměnným způsobem. Ostatní na zakázku. K výměně autoagregátů využíváme širokou síť 50 výměnných středisek