Dlažby KD - dlažby z přírodního kamene

V Dlažby KD se specializujeme na pokládku a osazení přírodních kamenných výrobků. Realizujeme výstavbu chodníků, dopravních komunikací, parkovacích ploch atd. Dále provádíme pokládku obrubů a další dlaždičské práce. Při výstavbě používáme dlažby z přírodního kamene.

48904121 ARES
DIČ CZ7206243825
Vznik 1994
  • Dlažby KD, dlažby z přírodního kamene, náhrady původních dlažeb, pokládka přírodních kamenných výrobků, osazení přírodních kamenných výrobků, kamenné dlažby z přírodního kamene, obruby z přírodního kamene, výstavba propustků, výstavba hospodářských vjezdů, výstavba příkopů, dlaždičské práce, dlažební kostky, kamenické práce, dláždění, osazování kamene, obrubníky ze žuly, krajníky ze žuly, fasády z kamene, dlažby a obklady, dlažby, obklady, výroba z přírodního kamene, přírodní kámen, výstavba komunikací, výstavba chodníků, výstavba parkovacích ploch, výstavba historických center ve městech, výstavba vjezdů do garáží, zemní práce, terénní úpravy, výkopové práce, parkové úpravy, rovnání a svahování terénu, dovoz podkladního materiálu, písku a štěrku, žula, granit, granodiorit, mozaiky, koryta, sloupky, mezníky, kanalizační kameny, stavební kameny, soklové kameny
  • Zabýváme se výstavbou, opravami a údržbou vozovek, chodníků, dvorů, parkovacích ploch, vjezdů do garáží, dopravních komunikací, výrobních prostorů, skladů a mnoha dalších ploch.

    Při výstavbě komunikací používáme na jejich povrchy kamenné dlažby a obruby z přírodního kamene. V rámci dlaždičských prací realizujeme veškeré typy dlažeb s prvky štípanými, hrubě opracovanými i leštěnými.

    Mezi naše další služby patří komplexní terénní úpravy a zemní práce, včetně doplňkových a dokončovacích zemních prací.

    Nabízíme vám i širokou škálu výrobků a prací z přírodního kamene – žuly, která vyniká velmi dlouhou životností.