FESTA SERVIS spol. s r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(23)
Železniční 586/5b, 779 00 Olomouc Ověřená firma

Zabýváme se povrchovou úpravou kovů. K našim hlavním službám patří galvanické zinkování a práškové lakování. Dále provádíme otryskávání, odmašťování a fosfátování. Nabízíme designový systém Decoral a prodej práškových barev.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Facebook recenzí
4.3
★★★★★
★★★★★
19 Google recenzí
48401081 ARES
DIČ CZ48401081
Vznik 1993
Mobily 724 875 026
Sociální sítě facebook.com
  • galvanické zinkování, práškové lakování, festa, povrchové úpravy kovů, protikorozní ochrana, závěsová linka se slabě kyselým elektrolytem, závěsová linka s alkalickým elektrolytem, hromadné galvanické zinkování, závěsové galvanické zinkování, ruční lakovna, prášková lakovna, nejnáročnější povrchové úpravy kovů, FESTA SERVIS, povrchová úprava slitin, povrchová úprava plastů, povrchová úprava zinku, povrchová úprava hliníku, chemická odolnost, mechanická odolnost, ochrana kovů proti rzi, zinkování spojovacích materiálů, zinkování hliníkových plechů, zinkování ocelových plechů, zinkování nerezových plechů, zinkování kovových dílů, zinkování pro velkosériovou výrobu, odolné lakování,komaxitové práškové lakování, protiskluzové úpravy, moderní lakování
  • Povrchovou úpravou kovů se zabýváme již od roku 1989. 

    Specializujeme se na galvanické zinkování závěsové i hromadné. Závěsové galvanické zinkování provádíme na závěsových automatických linkách řízených počítačem. Tloušťka zinkovaného povlaku je 8–12 µm.

    Hromadné galvanické zinkování provádíme na automatické bubnové lince. Tloušťka zinkovaného povlaku je 5–15 µm.

    Dále se specializujeme na nanášení a vypalování práškových barev typu KOMAXIT. V naší práškové lakovně používáme pouze prášky bez obsahu těžkých kovů.