IZOLACE M s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Tř. Maršála Malinovského 274, 686 01 Uherské Hradiště Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na hydroizolace. Provádíme střešní izolace, izolace balkonů, teras, bazénů a jezírek. Specializujeme se i na izolace proti radonu a metanu, zemní vlhkosti, tlakové vodě atd. Součástí našich služeb jsou dodávky materiálů pro hydroizolace a klempířské práce.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
29244854 ARES
DIČ CZ29244854
Vznik 2010
Tomáš Mach (jednatel)
Josef Mach (technik)
Karina Machová (účetní)
  • izolace, hydroizolace, izolace střech, střešní izolace, izolace rovných střech, izolace šikmých střech, izolace balkonů, izolace teras, izolace bazénů, izolace jezírek, izolace proti zemní vlhkosti, izolace proti tlakové vodě, izolace proti radonu, izolace proti metanu, izolace proti ropným produktům, izolace proti chemickým látkám, hydroizolace, zelená úsporám, materiál pro hydroizolace, aplikace folií, speciální izolace, tlakové izolace, Fatrafol, Protan, Rhenofol, Rhepanol, Evalon, Sikaplan, Alkorplan, dodávky materiálů pro hydroizolace, hydroizolační materiály, klempířské práce
  • V IZOLACE M s.r.o. se zabýváme izolacemi rovných a šikmých střech, balkónů, teras, bazénů a jezírek. Provádíme hydroizolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě, radonu a metanu, ropným produktům a chemickým látkám.

    Zabýváme se i dodávkami materiálů pro hydroizolace. Součástí našich služeb jsou i odborné klempířské práce.

    Naši pracovníci mají několikaletou praxi v oboru a jsou pravidelně proškolováni. Jako firma jsme proškoleni na aplikaci fólií systémů Fatrafol, Protan, Rhenofol, Rhepanol, Evalon, Sikaplan a Alkorplan.