BAMEDILA s.r.o. – MUDr. Anna Látalová

V ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost poskytujeme preventivní a léčebnou péči dětským pacientům od 0 do 19 let věku. Provádíme preventivní prohlídky, očkování a nastřelování náušnic. Vystavujeme posudky a potvrzení. Ordinuje dětská lékařka Anna Látalová, MUDr.

MUDr. Anna Látalová (lékař)
  • ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, dětská ordinace, praktický lékař pro děti, dětský lékař, pediatr, praktik, praktická lékařka, MUDr. Anna Látalová, praktičtí lékaři pro děti a dorost, dětští lékaři, lékaři pro děti, preventivní prohlídky, nadstandardní očkování, povinná očkování, očkování dětí, očkování proti klíšťové encefalitidě, očkování proti žloutence A, kombinovaná vakcína proti žloutence A+B, očkování proti planým neštovicím, očkování proti Str. Pneumoniae, očkování proti meningokokové meningitidě typu C, vakcína proti rakovině děložního čípku, perorální vakcíny proti rotavirovým infekcím
  • Provozujeme ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost v Konici. Jsme akreditované pracoviště, které poskytuje léčebně preventivní péči dětským pacientům od 0 do 19 let věku.

    V rámci preventivní péče provádíme preventivní prohlídky, povinná i nadstandardní očkování. Používáme nejmodernější přístroje pro rychlou diagnostiku onemocnění. Provádíme výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. Holčičkám nastřelujeme náušnice.

    V naší ordinaci se věnujeme nejen konvenční medicíně, ale i homeopatii

    Spolupracujeme se 6 zdravotními pojišťovnami.