Trhlík Zdeněk – prodej zemědělských plodin

Jsme tradiční rodinná farma z Moravy. Nabízíme vám mnoho druhů plodin – brambory, cibule, červená řepa, obilí, dýně, hrášek, seno a loupané brambory. Nakupujte zeleninu a obiloviny přímo od farmáře.

42601258 ARES
DIČ CZ6002280867
Vznik 1991
Mobily 603 816 872
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • farma, rodinná farma, brambory, prodej brambor, cibule, červená cibule, žlutá cibule, šalotka, prodej cibule, červená řepa, prodej červené řepy, obilí, prodej obilí, dýně, dýně hokaido, prodej dýní, hrášek, prodej hrášku, seno, prodej sena, loupané brambory, prodej loupaných brambor, pěstování brambor, pšenice, prodej pšenice, ječmen, prodej ječmene, zemědělské plodiny, prodej zemědělských plodin, rostlinná výroba, rostlinné komodity, zemědělské komodity
  • Na naší rodinné farmě se zemědělskému hospodaření věnujeme již po tři generace. Hospodaříme na orné půdě v okolí obce Tučapy u Holešova.

    Zaměřujeme se na rostlinnou výrobu a prodej zemědělských plodin. Prodáváme žluté i červené konzumní brambory mnoha odrůd, červenou řepu, šalotku, červenou a žlutou cibuli, hrášek, dýně hokaido, pšenici, ječmen a seno

    Naše plodiny prodáváme maloodběratelům i velkoodběratelům v okolí Holešova, Kroměříže, Přerova, Zlína a v dalších lokalitách.