ALUCAST, s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(5)
Tupesy 100, 687 07 Tupesy Ověřená firma

Vyrábíme pro vás přesné hliníkové odlitky a přesné hořčíkové odlitky. K výrobě využíváme technologie přesného lití, Rapid Prototyping včetně 3D modelování, vlastní licí procesy ANNA a JF casting a obráběcí centra. Poskytujeme vám profesionální obrábění odlitků sériových i kusových zakázek.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
26232111 ARES
DIČ CZ26232111
Vznik 2000
Weby alucast.cz
Telefony 572 597 785
Sociální sítě linkedin.com , facebook.com , youtube.com
Ing. František Šmatelka (jednatel)
Ing. Marek Krejčíř (obchodní ředitel)
  • přesné hliníkové odlitky, přesné hořčíkové odlitky, výrobce hliníkových odlitků, navařování hliníku, obrábění, obrábění odlitků, obrábění hliníkových odlitků, obrábění hořčíkových odlitků, navařování, odlitky pro letecký průmysl, odlitky pro zdravotnický průmysl, odlitky pro obranný průmysl, rapid prototyping, 3D prototypování, 3D tisk, 3D tiskárny, technologie přesného lití, odlévání hliníkových odlitků, odlévání hořčíkových odlitků, zakázková výroba odlitků, výroba odlitků, slévárny, slévárny hliníku, slévárny hořčíku, patentované technologie ANNA, patentované technologie JF casting, ABS plast, produkty z ABS plastu, vrtání obrobků, broušení obrobků, kompletace komponentů do výrobních celků, kompletace odlitků
  • V ALUCAST se zabýváme špičkovou výrobou hliníkových a hořčíkových odlitků. K výrobě používáme nejmodernější technologické postupy a špičková výrobní zařízení – technologie přesného lití, Rapid Prototyping k modelování 3D prototypů, vlastní licí procesy ANNA a JF casting a profesionální obráběcí centra.

    Technologii přesného lití používáme jako jediná slévárna hořčíku v Evropě. Na zakázku pro vás vyrobíme kusové odlitky i odlitky sériové produkce. Umíme odlévat produkty i s komplikovanými tvary a dutinami.

    Naše produkty dodáváme po celém světě