VK - Montera s.r.o. – obklady a dlažby

4.4
★★★★★
★★★★★
(16)
Východní 2215, 686 03 Staré Město u Uherského Hradiště Bezdlužná Ověřená firma

Sháníte kvalitní obklady či dlažbu? Pak jsme tu pro vás. Nabízíme vám prodej a montáž obkladů a dlažeb do koupelny, kuchyně nebo na chodbu. Rádi vám poradíme i s výběrem sanitární keramiky. Ve spolupráci s koupelnovými studii vám postavíme vaši koupelnu snů.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
15 Google recenzí
3.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
26310996 ARES
DIČ CZ26310996
Vznik 2003
Mobily 739 601 727
  • obkladačské práce, obklady, dlažby, stavební chemie, dodávka keramických obkladů, montáž keramických obkladů, montáž skleněných obkladů, pokládka dlažeb, pokládka velkoformátových dlažeb, obklady koupelen, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, keramické obklady a dlažby, sanitární keramika, vodovodní baterie, systém hydroizolací Mapei, montáž keramických a skleněných obkladů, systémy lepících a spárovacích tmelů, dodávky stavební chemie, koupelnová studia, SIKO, Ptáček, MK Keramika, Los Kachlos, Gienger, MB Keramika, Lasselsberger, Rako, Pilch, Paradyz, Cersanit, umyvadla, pisoáry, WC, bidety, úklidové výlevky, klozety, Jika, Laufen, Alcaplast, Rudi, Roltechnik, Roca, Riho, Ravak
  • Zabýváme se montáží a pokládkou obkladů a dlažeb v komerčních objektech (obchodní centra, průmyslové objekty, nemocnice atd.) i v soukromých objektech (byty, rodinné domy).

    V soukromých objektech montujeme keramické obklady a dlažby do koupelen, kuchyní nebo na chodby. Keramické obklady pro vás kupujeme pouze od renomovaných českých a zahraničních dodavatelů.

    Spolupracujeme nejen s kvalitními stavebními firmami, ale i s koupelnovými studii.

    Rádi vám pomůžeme i s výběrem vhodné sanitární keramiky, aby vaše nová koupelna byla kompletně zařízená. Zajistíme pro vás návrh vhodného rozmístění sanitární keramiky, její objednání u dodavatele a dopravu přímo do vaší nové koupelny.