Pohřební služba Bohumír Přibylák, s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(7)
Kvítková 540, 760 01 Zlín Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám kompletní pohřební služby. Organizujeme smuteční obřady, prodáváme smuteční vazby květin, rakve, doplňky na pomníky a mnoho dalšího. Kontaktujte nás. Zajistíme vše potřebné pro důstojné rozloučení s vaším nejbližším.

Recenze

3.9
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
26926121 ARES
DIČ CZ26926121
Vznik 2004
Mobily 732 766 518
Sociální sítě facebook.com
  • pohřeb do země, pohřebnictví, krematorium, pohřební služby, úmrtní list, smuteční kytice a věnce, postup při úmrtí, pohřby a jejich varianty, zpopelnění, vyřízení úmrtního listu, pohřební služby Zlín, obřady, pomníkové doplňky, doplňky na pomníky, pohřební květiny, rozloučení s obřady, zpopelnění bez obřadu, smuteční vazba, smuteční vazby květin, kamenické práce, kompletní pohřební služby, pohřební auta, pohřební služba nonstop Zlín, informace pro pozůstalé, smuteční obřady, rakve, prodej rakví, urny, prodej uren, vázy, lampy, schránky na urny, úmrtí, smuteční řečník, smuteční řeč, pohřeb, doplňky na pomníky, informace pro pozůstalé, vyřízení pohřbu, památeční sklo
  • Nabízíme vám profesionální služby v oboru pohřebnictví a služby související s posledním rozloučením s vaším nejbližším. Jsme tu pro vás 24 hodin denně. 

    Zajišťujeme smuteční obřady. Je jen na vás, jaký si vyberete – zpopelnění bez obřadu, rozloučení s obřadem v kostele nebo v obřadní síni, rozloučení u hrobu nebo hrobky či pohřeb do země. 

    Prodáváme smuteční vazby květin, rakve a doplňky na pomníky, jako jsou vázy, lampy, schránky na urny atd.