SCHULTE INFRA s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Pivovarská 559, 686 01 Uherské Hradiště Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se projekcemi, prodejem, montáží a servisem sálavých technologií Schulte pro vytápění hal s nejvyšší účinností. Nabízíme infrazářiče, plynové teplovzdušné jednotky, teplovodní teplovzdušné jednotky, podokenní topné a rekuperační jednotky a dveřní clony.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
01822047 ARES
DIČ CZ01822047
Vznik 2013
Telefony 572 551 048
Mobily 602 564 847
Josef Černý (jednatel)
Jindřich Ťok (jednatel)
  • schulte, topné systémy, plynové teplovzdušné systémy, plynové teplovzdušné jednotky, teplovodní teplovzdušné jednotky, podokenní topné jednotky, rekuperační jednotky, trubkové plynové infrazářiče, teplovzdušné systémy, nízkoteplotní plynové infrazářiče, vytápění hal na klíč, infrazářiče, nízkoteplotní infrazářiče, plynové infrazářiče, vytápění hal, dveřní clony, Winterwarm, SYSTEMA, Xvent, Buderus
  • Nabízíme vám ucelený sortiment topných technologií, které jsou určeny nejen k vytápění středních až velkých halových objektů, ale i menších komerčních prostor.

    Vlastníme zastoupení společnosti Winterwarm, která vyrábí široký sortiment plynových ohřívačů vzduchu, společnosti Buderus, která zajišťuje dodávku plynových kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel a společnosti Xvent, která je výrobcem rekuperačních a topných jednotek a dveřních clon. 

    Naše topné technologie splní vaše požadavky na klimatické podmínky na pracovišti i vysoké nároky na životní prostředí, spolehlivost, dlouhou životnost a nízké provozní náklady.