M.I.S.S., spol. s r.o.

Poskytujeme vám komplexní implementace informačního systému QI. Informační systém pro strojírenské firmy, informační systém pro výkup surovin, informační systém pro velkoobchod, informační systém pro servis a údržbu, informační systém pro účetní firmy. Kontaktujte nás! Zefektivníme i vaše pracovní procesy.

00557862 ARES
DIČ CZ00557862
Vznik 1990
Telefony 572 551 260
Ing. Jaroslav Plaček (jednatel)
Ing. Lubomír Čuma (jednatel)
  • informační systémy, informační systémy QI, implementace informačních systémů, podnikové informačních systémy, odborná poradenství, komplexní informační systém, projektová činnost, výkup surovin, oborová řešení, systém QI, moduly QI, manažerské moduly, e-moduly, informační systémy, ERP, řízení výroby, plánování výroby, APS, informační systém pro strojírenské firmy, informační systém pro výkup surovin, informační systém pro velkoobchod, informační systém pro servis a údržbu, informační systém pro účetní firmy
  • Jsme česká dynamická společnost s třicetiletými zkušenostmi s implementacemi informačních systémů a dodávkami řešení pro ICT.

    Zabýváme se vývojem a implementacemi informačních systémů QI pro strojírenství, výkup surovin, velkoobchod, servis a údržbu, účetní firmy. 

    Kontaktujte nás a získejte komplexní informační systém. Nalezneme pro vás nejlepší řešení na míru a zefektivníme vaše pracovní procesy.