STAPAK, spol. s r.o.

Zabýváme se dodávkami obalů, obalových materiálů a obalové techniky. V našem sortimentu naleznete fólie a obaly LDPE, obaly HDPE, kartony, lepicí pásky, obalové výplně a mnoho dalšího. Vyrábíme atypické obaly na míru. Dále dodáváme profesionální stříkací systémy a lakovací systémy. Ve STAPAK, spol. s r.o. provozujeme chráněnou dílnu.

60740256 ARES
DIČ CZ60740256
Vznik 1995
Weby stapak.cz
Telefony 572 541 196
Mobily 773 933 700
Vlastimil Kopčil (jednatel)
Bc. Milan Horák (jednatel)
  • stříkací systémy, lakovací systémy, automatické stříkací pistole, tlaková vzduchotechnika, dávkovací systémy Hilger, lakovací systémy, WALTHER PILOT, obaly, obalová technika, obalové materiály, obaly na míru, nestandardní obaly, prodej obalů, výroba obalů, sáčky s uzavíratelnou lištou, laminace tkanin compo-mix, dávkovací systémy kern, systémy pilot, dávkovací zařízení, směšovací zařízení, míchací systémy, obaly LDPE, obaly HDPE, průtažné fólie, bublinkové fólie, fólie LDPE, fólie HDPE, pěnové EPE, Mirelon, profily, kartony, kartonáž, lepicí pásky, vázací pásky, palety, jednorázové nádobí, kancelář, papír, automatické stříkací pistole, tlakové zásobníky MDG/LDG, bezvzduchové stříkací systémy, tlaková vzduchotechnika, ruční stříkací pistole, dopravní čerpadla, odsávací zařízení, vybavení lakoven, dávkovací ventily, výstupní ventily, dopravní pumpy, redukční ventily tlaku materiálu, jednokomponentní dávkovací zařízení, vícekomponentní dávkovací zařízení, chráněná dílna, náhradní plnění
  • Jsme váš spolehlivý dodavatel obalů, obalových materiálů a obalové techniky.

    Nabízíme vám fólie a obaly LDPE a HDPE, průtažné fólie, bublinkové fólie, kartony, lepicí pásky, palety a mnoho dalšího. Zabýváme se i návrhy a realizacemi nestandardních obalů

    Dále dodáváme profesionální vybavení do lakoven. Postaráme se o dodávky stříkacích pistolí, tlakových zásobníků, tlakové vzduchotechniky, dopravních čerpadel, odsávacích zařízení atd. 

    Součástí našeho sortimentu jsou také zařízení pro dávkování a směšování. Dávkovací a směšovací systémy nacházejí uplatnění v široké řadě průmyslových oborů.