AGROGEN, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Zahradní 77/1a, 664 41 Troubsko Ověřená firma

Sháníte kvalitní osiva? V AGROGEN se zabýváme výrobou a prodejem osiv pícnin, travních směsí, léčivých rostlin a dalších komodit. Kromě prodeje komodit se věnujeme i šlechtění pícnin. Provozujeme 2 šlechtitelské stanice – Šlechtitelská stanice Želešice a Šlechtitelská stanice Slavice.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
49972995 ARES
DIČ CZ49972995
Vznik 1994
Ing. Jaromír Hort (jednatel)
Martin Svoboda (jednatel)
  • agrogen, Šlechtitelská stanice Želešice, prodej ovocných výpěstků, Šlechtitelská stanice Slavice, pěstování vojtěšky, kontakt agrogen, šlechtění pícnin, semenářství, pícniny, zemědělské produkty, prodej osiv, výroba osiv, osiva pícnin, odrůdy, léčivé rostliny, luční jetel, plazivý jetel, vojtěška, travní směsi, vojtěška setá, jetel luční, jetel plazivý, vičenec ligrus, úročník bolhoj, jílek vytrvalý, psineček veliký, tomka vonná, proso, bér, výzkum využití travních směsí, poradenství k pěstování a ochraně rostlin, prodej ovoce, prodej meruněk, prodej třešní
  • Jsme výrobně obchodní organizace, která se zabývá výrobou a prodejem osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a dalších zemědělských komodit.

    Dále se zabýváme šlechtěním a semenářstvím rostlin. Specializujeme se zejména na šlechtění pícnin, jako je vojtěška setá, jetel luční, jetel plazivý, vičenec ligrus, úročník bolhoj, jílek vytrvalý, psineček veliký, tomka vonná a další maloobjemové pícniny. 

    Provozujeme dvě šlechtitelské stanice. Jednu v obci Želešice a druhou v obci Slavice.