Roman Valášek – Vodo-topo

4.9
★★★★★
★★★★★
(6)
náměstí 24. dubna 1801, 698 01 Veselí nad Moravou Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se na vodoinstalace, plynoinstalace a montáže vytápění. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla. Provádíme realizace a rekonstrukce koupelen na klíč a realizace kotelen. Součástí našich služeb jsou i rekonstrukce bytových jader.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
72343591 ARES
DIČ CZ7804064246
Vznik 2002
Mobily 606 400 590
  • vodo topo, vodoinstalace, vodoinstalatérské práce, instalatérské práce, topenářské práce, solární ohřev vody, rekonstrukce topení, rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jáder, rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce vodoinstalace, rekonstrukce koupelen na klíč, realizace podlahového vytápění, rozvody vody, montáže vytápění, rozvody odpadů, realizace koupelen na klíč, rekonstrukce bytového jádra na klíč, rekonstrukce bytových jader, bytová jádra, rekonstrukce kotelen, realizace kotelen, instalace kotelen, vodo topo plyn, plynař, plynařské služby, rekuperace, tepelná čerpadla, tepelná čerpadla Viessmann, prodej tepelných čerpadel, montáž tepelných čerpadel, servis tepelných čerpadel, montáže vytápění, plynoinstalace, rozvody plynu, hliníková tělesa, desková tělesa, litinová tělesa
  • Poskytujeme vám profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po realizaci. 

    Zajišťujeme rozvody vytápění a montujeme tělesa hliníková, litinová, desková a další. V rámci vodoinstalací zajišťujeme vnitřní a venkovní rozvody vody, provádíme izolace potrubí a montujeme domácí vodárny. V oblasti plynoinstalací provádíme rozvody plynu a instalujeme plynové spotřebiče. Zajišťujeme také jejich opravy a revize. 

    Realizujeme a rekonstruujeme kotelny a koupelny na klíč. Rekonstruujeme také bytová jádra.

    V neposlední řadě se věnujeme prodeji, montáži a servisu tepelných čerpadel Viessmann.