A+Z PROJEKT TEAM s.r.o.

Naše projekční kancelář nabízí služby v oboru statika pozemních staveb. Projekty a posudky zpracováváme pro všechny stupně projektu – studie, územní řízení, stavební povolení, tendrová dokumentace a prováděcí projekt. Využijte projektování statiky a dynamiky od A+Z PROJEKT TEAM s.r.o.

28274725 ARES
DIČ CZ28274725
Vznik 2008
Telefony 549 210 922
Ing. Zdenka Šobrová (jednatel)
Ing. Aleš Utíkal (jednatel)
  • projekční kancelář, projekty statiky staveb, posudky statiky staveb, projekty dynamiky staveb, projektování statiky, projektování dynamiky, statika pozemních staveb, rekonstrukce, statické posudky, základy, piloty, mikropiloty, železobetonové konstrukce, výztuž monolitických konstrukcí, projektové dokumentace, předběžné statické výpočty, obhlídky staveb, zadání stavebně-technického průzkumu, zadání mykologického průzkumu, zadání inženýrsko-geologického průzkumu
  • Jsme odborníci na projekty statiky a dynamiky staveb. V oboru statika a dynamika staveb pro vás zajistíme komplexní projektovou dokumentaci. Náš tým zkušených projektantů ročně dokončí přibližně 100 projektů a posudků.

    Vypracováváme posudky a předběžné statické výpočty, které jsou výchozím podkladem pro další návrh. Nabízíme zadání stavebně-technického, mykologického a inženýrsko-geologického průzkumu. Součástí našich služeb jsou také obhlídky staveb a konzultace.

    Naše projekční kancelář je tu pro vás již od roku 1993.