KONZULTA Brno, a.s.

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Veveří 456/9, 602 00 Brno-Veveří Ověřená firma

Poskytujeme vám právní, ekonomické a daňové poradenství. Jako další služby a produkty vám nabízíme aplikaci TaxEdit, informační systém MicroGuard, SMS komunikace a další. Spousta našich klientů je s námi již přes čtvrt století, a to jsou naše nejlepší reference.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
25548085 ARES
DIČ CZ25548085
Vznik 1999
Ing. Jaroslav Zlatohlávek (předseda představenstva)
  • daňové poradenství, právní poradenství, ekonomické poradenství, SMS komunikace, zastupování u finančního úřadu, elektronická knihovna, TaxEdit, mobilní marketing, snadné sestavení daňového přiznání, tisk formulářů daňových přiznání, zakázková pražírna výběrové kávy, správa nemovitostí, pronájem nemovitostí, KONZULTA Brno, SMS-Operátor, SMS InfoKanál, MicroGuard
  • Poskytujeme vám profesionální služby od poradenství přes softwarová řešení, SMS komunikaci až po produkci a podávání kávy. 

    Nabízíme vám aplikaci TaxEdit, která slouží ke snadnému sestavení, podání, správě nebo tisku jakýchkoliv daňových tvrzení a celé řady dalších podání. Systém SMS-Operátor zajišťující potřebu jakékoliv SMS komunikace. Službu SMS InfoKanál, která je speciálně vyvíjena pro potřeby SMS komunikace krajů, měst, obcí a škol. Informační systém MicroGuard, který usnadňuje krizové řízení ve všech jeho formách.

    Součástí našich služeb je právní, daňové a ekonomické poradenství