MPA ProjektStav s.r.o. - projektová, inženýrská a stavební činnost

5.0
★★★★★
★★★★★
(16)
Habrová 1132/6, 710 00 Ostrava - Slezská Ostrava Bezdlužná

Jsme PROJEKČNĚ - STAVEBNÍ společnost se sídlem v Ostravě.

Poskytujeme zákazníkům komplexní služby v pozemním stavitelství a to od přípravy investičního záměru, přes zpracování projektu, včetně inženýrské činnosti až po samotnou realizaci stavby. To vše zajišťujeme pro rodinné a bytové domy, administrativní, občanské a průmyslové stavby, rekonstrukce, komunikace a zpevněné plochy, aj.


STAVBY provádíme kompletně na KLÍČ, nebo jako dílčí dodávku stavebních prací.



Spolupracujeme s odborníky v oboru a spolehlivými dodavateli, prostřednictvím kterých dosahujeme profesionálních výsledků, což nám umožňuje vyjít maximálně vstříc požadavkům zákazníka. Klademe vysoké nároky na kvalitní, odbornou práci a smysluplnou komunikaci, kdy cílem je vždy celková spokojenost zákazníka.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
8 Firmy.cz recenzí
Ing. Pavel Matějek (jednatel)
  • projekty typových rodinných domů, projekty individuálních roninných domů, pasivní rodinné domy, nízkoenergetické domy, 3D vizualizace, vyřízení stavebního povolení, projekty oplocení, projekty rekonstrukcí rodinných a bytových domů, kompletní výstavba rodinných domů, stavební práce, zemní práce, realizace oplocení, pokládka zámkové dlažby, montáže garážová vrat, montáže průmyslových vrat, vrata a brány na dálkové ovládání