Mateřská škola a Základní škola při fakultní nemocnici Brno, příspěvková organizace

Mateřská škola a základní škola při Fakultní nemocnici Brno, příspěvková organizace zajišťuje výchovu a vzdělávání dětí hospitalizovaných ve FN Brno, pracoviště dětské medicíny Černopolní 212/9 a Černopolní 22a.

Škola také působí ve FN Brno, Jihlavská 20 na psychiatrické klinice, klinice popálenin a oddělení ortopedie, dále pak na klinice plastické a estetické chirurgie na ulici Berkova 34/38, spadající pod Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně.

Středoškolským studentům jsou poskytovány konzultace ve všeobecně vzdělávacích předmětech. Součástí školy je i školní družina, do které jsou zařazováni všichni žáci základní školy bez ohledu na ročník, který navštěvují. Mateřská škola a školní družina fungují v režimu celoročního provozu.

Zřizovatelem školy je Jihomoravský kraj.

64327809 ARES
Vznik 2018
Mobily 602 572 608
Mgr. Marie Plevová (ředitelka)
  • výuka hospitalizovaných žáků, vyučování základních předmětů, základní škola, školní družina v nemocnici, škola v nemocnici, výuka nemocných dětí, výuka v nemocnici, učení v nemocnici, speciální školy, domácí učitel, škola pro nemocné děti, základní škola při Fakultní nemocnici, vzdělávání žáků se zdravotním oslabením, vzdělávání žáků dlouhodobě nemocných, individuální konzultace žáků, základní škola Černopolní,