Střední vinařská škola Valtice, příspěvková organizace

Na Střední vinařské škole Valtice vyučujeme maturitní obory, učební obory a nabízíme nástavbové studium i celoživotní vzdělávání. Součástí školy je zahradní centrum, pálenice, moštárna, agrolaboratoř a školní sklep Venerie. Pro veřejnost pořádáme degustace, nabízíme catering a ubytování.

60680318 ARES
DIČ CZ60680318
Vznik 1996
Telefony 519 352 402
Sociální sítě facebook.com
Ing. Tomáš Javůrek (ředitel)
  • prodej vína, eshop víno, střední vinařská škola, vinařská škola, analytický rozbor vína, stanovení živin v půdě, senzorické zkoušky, agropodnikání se zaměřením na vinařskou turistiku, agropodnikání se zaměřením na sommeliérství, studijní obor vinohradnictví, zahradník zaměření na vinařství, agropodnikání, ŠVP vinohradnictví, ŠVP agropodnikání, ŠVP aranžování a prodej květin, přehlídka zemědělské techniky, zahradník zaměřený na floristiku, pálenice, moštárna, zahradnické centrum, degustace vína, catering, ubytování, maturitní obory, studijní obory, učební obory, obor Vinohradnictví, obor Agropodnikání, obor Zahradník, obor Prodavač, obor Podnikání, celoživotní vzdělávání, agrolaboratoř, rozbor vína, rozbor hroznového moštu, výcvik degustátorů
  • Na Střední vinařské škole Valtice nabízíme tyto maturitní obory – obor Vinohradnictví a obor Agropodnikání se zaměřením na vinařskou turistiku a sommeliérství. Z učebních oborů u nás můžete studovat obor Zahradník se zaměřením na vinohradnictví a vinařství, nebo obor Prodavač se zaměřením na aranžování a prodej květin.

    Dále nabízíme denní nástavbové studium v oboru Podnikání.

    V rámci celoživotního vzdělávání pořádáme kurzy a organizujeme výcvik a výběr degustátorů.

    V naší agrolaboratoři nabízíme analytický rozbor vína a hroznového moštu a další služby.