REMA-pro, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Brněnská 1116, 664 42 Modřice Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na výrobu rozvaděčů, průmyslové automatizace a silnoproudou elektrotechniku. Provádíme kompletní realizace elektroinstalace od projektování elektroinstalace až po montáž rozvodů a finální oživení technologických celků a automatizovaných provozů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
25346181 ARES
DIČ CZ25346181
Vznik 1997
Mobily 774 509 019
Ing. Zdeněk Šles (jednatel)
Martina Pazderová (jednatel)
  • REMA-pro, remapro, rozvaděče, rozvaděčové skříně, automatizace výroby, silnoproudá elektrotechnika, silnoproudá elektronika, montáž rozvaděčů, instalace rozvaděčů, výroba rozvaděčů, servis rozváděčů nízkého napětí, automatizace provozů výroby, automatizace ČOV, automatizace čističek odpadních vod, rozvaděče NN, plastové rozvaděče, revize elektrických zařízení, poradenství pro projektanty, instalace rozvodných skříní nízkého napětí, výroba rozvodných skříní, průmyslové automatizace, montáž elektrických rozvodů, montáž elektroinstalace, revize elektroinstalace, projektování elektroinstalace, servis elektrických zařízení
  • Naše společnost působí v elektrotechnickém průmyslu. V REMA-pro, s.r.o. se zabýváme výrobou rozvaděčů, průmyslovými automatizacemi, projekcemi elektrických rozvodů a elektroinstalacemi.

    V oblasti průmyslových automatizací se zaměřujeme na optimalizaci výrobních procesů, projekci řídicích systémů, oživení výrobních technologií, servis průmyslové automatizace a dálkový monitoring zařízení a technologií.

    Služby, technologie a produkty dodáváme do oblastí průmyslové a bytové výstavby, energetiky, automatizace provozů a dalších odvětví. Dodáváme jak po celé České republice, tak do zahraničí.