Domov pro seniory Věstonická, příspěvková organizace

Provozujeme pobytové sociální služby – domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Našim klientům zajišťujeme ubytování, celodenní stravování, úklid, ošetřovatelskou, zdravotní, aktivizační a rehabilitační péči. Máme volná pracovní místa.

70887292 ARES
Vznik 1996
Telefony 544 121 511
Ing. Rudolf Nytl (ředitel)
Ing. Jaroslav Vaňáček (ekonom)
  • sociální služby, pobytové sociální služby, domov pro seniory, domov se zvláštním režimem, domov pro seniory Věstonická, podpora v udržení soběstačnosti a samostatnosti, služby určené pro seniory, služby pro seniory, služby pro důchodce, žádost o poskytnutí pobytové sociální služby, Věstonická univerzita pro seniory, virtuální prohlídka domova pro seniory, služby domova pro seniory, domov důchodců, poskytování sociálních služeb, značka kvality v sociálních službách, domov pro seniory, domov důchodců, Úhrady za poskytované sociální služby, kontakt na domov pro seniory, práce, volná pracovní místa, nabídky práce, nabídky zaměstnání
  • Jsme pobytové zařízení sociální péče, které poskytuje 2 sociální služby. Domov pro seniory s kapacitou 104 lůžek a domov se zvláštním režimem s kapacitou 300 lůžek. Zřizovatelem zařízení je statutární město Brno. 

    Ubytování nabízíme v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a manželských pokojích.

    Náš domov se nachází v městské části Brno-Vinohrady, v blízkosti městské hromadné dopravy. Součástí domova jsou vlastní kuchyně, lékařské ordinace, místnosti s vybavením pro rehabilitaci a aktivizaci, kaple, kinosál, knihovna a rozsáhlá zahrada.