S.G. CZ, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Jižní náměstí 18/5, 619 00 Brno – Dolní Heršpice Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na elektromontáže VN a NN rozvoden. Součástí našich služeb jsou také rekonstrukce a modernizace rozvoden. Dále provádíme výstavbu kioskových trafostanic a diagnostiku a servis VN zařízení. Dodáváme fotovoltaické elektrárny o výkonu 1 MWp.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
25544471 ARES
DIČ CZ25544471
Vznik 1992
Weby sg-brno.cz
Telefony 543 250 722
Ing. Vladimír Bursák (ředitel společnosti)
Pavel Hanák (obchod – ČR a SR)
Roman Beneš (diagnostika a servis)
  • S.G. CZ, sg-brno, elektromontáže, VN NN rozvodny a přípojky, modernizace rozvoden, montáž trafostanic, údržba trafostanic, opravy trafostanic, vysokonapěťová energetická zařízení, kioskové trafostanice, výstavba kioskových trafostanic, realizace VN přípojky, diagnostika VN zařízení, dodávky fotovoltaických elektráren, FVE, diagnostika fotovoltaických elektráren, servis fotovoltaických elektráren, montáže fotovoltaických elektráren, údržba a servis VN vypínačů, uvedení do provozu a revize VN NN zařízení, rozvodny, silové rozvody, servis VN NN rozvoden, modernizace VN NN rozvoden, rekonstrukce VN NN rozvoden, dodávky VN NN rozvoden, montáže VN NN rozvoden, elektromontáže VN NN rozvoden, diagnostika VN zařízení, servis VN zařízení
  • Naše společnost se specializuje na rekonstrukce a modernizace VN a NN rozvoden, výstavbu kioskových trafostanic a na diagnostiku a servis VN zařízení. Mezi naše další služby patří kompletní dodávky, montáže a servis fotovoltaických elektráren

    Dále provádíme komplexní projekční práce, nastavení digitálních ochran a řídicích terminálů pro ochranu a řízení rozvoden, revize a kontroly zařízení vysokého napětí a poskytujeme odborné poradenství. 

    Nabízíme jak dílčí práce, tak i komplexní zhotovení na klíč. Elektroinstalační práce provádíme po celé České republice a na Slovensku.