ELTI - HB, spol. s r.o. – Voda, plyn, topení

4.6
★★★★★
★★★★★
(7)
Uprkova 1586/8, 621 00 Brno-Řečkovice Bezdlužná Ověřená firma

Hledáte spolehlivého instalatéra? Pak jsme tu pro vás. Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti voda, plyn, topení. Provádíme veškeré instalatérské práce – realizace venkovních a vnitřních rozvodů, montáže vodoinstalace, opravy potrubí atd. Provádíme i veškeré plynařské práce a topenářské práce.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
47910216 ARES
DIČ CZ47910216
Vznik 1993
Weby elti-hb.cz
Telefony 549 272 113
Mobily 734 495 005
Oldřich Hájek (jednatel)
Zdeněk Buček (jednatel)
  • ELTI-HB, opravy potrubí, výměny vodovodních stoupaček, solární systémy, tepelná čerpadla, alternativní zdroje topení, práce s plynem, HEAT GLO a DRU, plynové krby projekce a montáž, renovace koupelen, instalatérské práce, instalace topení, rozvody vody, rozvody plynu, rozvody topení, voda, topení, plyn, plynařské práce, instalatéři, instalatérské služby, instalatérské montáže, rekonstrukce instalačních zařízení, topenářské práce, topenářské práce v bytech, topenářské práce v průmyslových objektech, topenářské práce ve výrobních objektech, kompletní rozvody plynu, plynové revize, prodej plynových krbů, montáž plynových krbů, komfortní způsob vytápění
  • Nabízíme vám kvalitní instalatérské, topenářské a plynařské práce. Na trhu působíme již od roku 1993.

    Provádíme domovní a bytové rozvody, rekonstrukce vodoinstalace, montáže a opravy topení, rekonstrukce kotelen, realizace plynových rozvodů, revize plynových zařízení a mnoho dalších služeb. 

    Součástí našich služeb jsou dodávky a instalace tepelných čerpadel vzduch-voda značky Toshiba. Dále dodáváme a instalujeme solární systémy a alternativní zdroje tepla. 

    U nás získáte komplexní služby – od návrhu projektu přes dodávku materiálů až po finální instalace.