Rozsívalová Petra - ptakoviny.biz

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Nebovidy 153, 664 48 Nebovidy u Brna Bezdlužná Ověřená firma

Sháníte originální žertovné předměty, dárečky nebo kostýmy pro různé akce? To vše a mnohem více naleznete na našem e-shopu ptákoviny. Máme karnevalové kostýmy, karnevalové masky, maškarní kostýmy, kostýmy na Halloween a na Mikuláše, paruky a mnoho dalšího.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
71848568 ARES
DIČ CZ7058014458
Vznik 2006
Mobily 775 162 121
Petra Rozsívalová (jednatel)
Petr Rozsíval (jednatel)
  • ptákoviny, zábavní zboží, karnevalové zboží, masky, karnevalové masky, karnevalové kostýmy, paruky, trička s potiskem, žertovné dárečky, žertovné předměty, kostýmy z filmů, kostýmy z pohádek, karnevalové masky, škrabošky, karnevalové doplňky, sexy dárky, alkoholové dárky, kanadské žertíky, čarodějnické kostýmy, dětské pirátské kostýmy, indiánské kostýmy, kovbojské kostýmy, klaunské kostýmy, pohádkové kostýmy, maškarní kostýmy, trička s 3D potiskem, sexy kostýmy, Halloweenské kostýmy, kostýmy na Mikuláše, nechutnosti, havěť, cedulky, samolepky, svatební dekorace, hračky, dřevěné dárky, dárky, dárkové zboží, Mikuláš
  • Provozujeme internetový obchod s žertovnými věcmi. U nás seženete vše pro párty, narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, karnevaly, oslavy výročí, MDŽ, oslavy Valentýna, Mikuláše, Halloween, pálení čarodějnic a spoustu dalších příležitostí.

    Naše žertovné věci jsou vhodné i jako dáreček. Můžete tak obdarovat své kamarády, známé, děti, prostě kohokoliv.

    V naší nabídce naleznete širokou škálu kostýmů, masek, škrabošek, paruk, nechutností, havěti, kanadských žertíků, cedulek, samolepek, textilu s potiskem, alkoholových dárků, sexy dárků, hraček, svatebních dekorací a mnoho dalších žertovných předmětů.