VÝTAHY Tempír s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(7)
Nemile 154, 789 01 Nemile Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na výtahy. Zabýváme se servisem výtahů, montážemi výtahů a opravami výtahů. Zajišťujeme také revize výtahů a modernizace výtahů všech typů. V neposlední řadě se věnujeme dodávkám jak osobních, tak i nákladních výtahů.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
28566637 ARES
DIČ CZ28566637
Vznik 2008
Mobily 736 722 332
Michal Tempír (jednatel)
  • VÝTAHY Tempír, VÝTAHY Tempír kontakt, VÝTAHY Tempír realizace, výtahy, osobní výtahy, nákladní výtahy, malé nákladní výtahy, modernizace výtahů, modernizace osobních výtahů, modernizace nákladních výtahů, zděná šachta, ocelová konstrukce šachet s pletivem, opláštění výtahových šachet, bezpečnostní komponenty pro výtahy, výtahy Zábřeh, realizace výtahů Zábřeh, jídelní výtahy, servis výtahů, servis osobních výtahů, servis nákladních výtahů, montáže výtahů, montáže osobních výtahů, montáže nákladních výtahů, opravy výtahů, opravy osobních výtahů, opravy nákladních výtahů, revize výtahů, revizní zkoušky výtahů, revize osobních výtahů, revize nákladních výtahů, prodej výtahů, dodávky výtahů
  • Zabýváme se servisem, montážemi a opravami výtahů již od roku 1992. Mezi naše další služby patří zajištění revizí a revizních zkoušek provozní způsobilosti vyhrazených zdvihacích zařízení.

    Dále se specializujeme na modernizace výtahů, kdy jsme schopni provést modernizaci jakéhokoliv typu výtahu a uvést ho v soulad s požadavky EU.

    Dodáváme nové výtahy, a to osobní i nákladní. Osobní výtahy dodáváme do nosnosti 2000 kg a nákladní do nosnosti 6500 kg. Na přání dodáváme i malé nákladní výtahy, které jsou vhodné do provozů prádelen nebo jídelen.